maanantai 22. syyskuuta 2014

Viskinrakastajan pöytälamppu

Mieheni sai hillittömän ison Jameson -viskipullon vuosia sitten lahjaksi. Pullon tyhjennyttyä emme raaskineet heittää sitä pois ja niinpä se oli pitkään pahvilaatikossa odottelemassa ahaa-elämystä. Hoitolan värimaailmaan ja tyyliin tämä sitten sopi mahtavasti. Jostain vanhasta pullolampusta pienen taistelun kautta sain irti lamppumekanismin ja laitoin sen tähän viskipulloon. Lampunvarjostin löytyi Ikeasta.

Iskän vanha nahkainen time manager -päivyri on ollut viimeksi käytössä varmaan 80-luvulla. Siinä on ihana, vähän kulunut pinta.Vielä kun löytäisi siihen sopivat päivyrin sivut :) Pikkupöytä kuuluu 3 pöydän sarjaan, jotka löytyivät antiikkiliikkeestä edullisesti. Pöytäliina on miehen mamman virkkaama niinkuin kaikki muutkin hoitolassa olevat liinat ja verhot.

Kellarissa on jo uusi samanlainen pullo odottelemassa tyhjentymistä. Siitä tulee varmasti pari tälle lampulle.

Lampunvarjostimessa oli jännä kääntyvä mekanismi. Kumpikaan asento ei kuitenkaan sopinut tähän lamppumekanismiin, varjostin oli joko liian ylhäällä tai liian alhaalla. Näppäränä miehenä "Antero" taiteili rautalangan kanssa varjostimen oikeaan asentoon ja sai samalla vaimon ihastelun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti