perjantai 29. elokuuta 2014

Sermillä erotettu monitoimitila

Näkymä ulko-ovelta
Tämä suuri tila jäi odotus-, kassa-, tuotemyynti- ja kahvittelutilaksi. Matkaa ulko-ovelta takaseinään on noin 12 metriä ja ennen avajaisia meinasin saada harmaita hiuksia miettiessäni millä jakaa tila kahtia, jottei fiilis sisääntullessa olisi aivan pöhkö. Toiveissa oli sermi, mutta en löytänyt hinnaltaan tai korkeudeltaan sopivaa. Olin jo aikeissa ripustaa kattoon jonkinlaista verhosysteemiä, mutta sitten eräänä päivänä "Antero" kiikutti purkukuntoisen talon komeronovet meille :)
Ovet on hiottu ja pyyhitty puhtaaksi pölystä. Hauska yksityiskohta tuo yksi vihreä ruutu, joka sopi muuhun tilan väritykseen kuin nenä päähän :)

Mies hioi ovet hiomakoneella ja Puuilosta löytyi mustat saranat. Hintaa tälle kokonaisuudelle tuli siis vaivaiset 50 €. Hyvä jos olisin saanut verhokankaat ja vaijerit tuolla hinnalla. Ja on tämä vaan niin paljon parempi kuin ne verhot.

Sermin takana kokoonnutaan Shindo-venyttelytunnille kerran viikossa ja mikäli suurempi porukka sattuu tulemaan niin sermiä on helppo siirtää ja näin saadaan venyttelijöille lisää tilaa.

Hoidon jälkeen voi rauhassa jäädä juomaan teetä tai lattea.

Koko kesä on tullut poltettua kynttilöitä. Nyt niistä saa kuitenkin enemmän iloa, kun ilmat viilenevät ja
päivät pimenevät. Kävin toissapäivänä tekemässä kynttilätäydennyksen maailmalla, johan riittää taas poltettavaa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti